top of page

Dag speelpleinvrienden! 

Leuk nieuws! Ondanks de rare tijd waarin we nog steeds leven, mogen we opnieuw onze werking organiseren voor deze zomer! 

Vooraf inschrijven is nog steeds nodig. Dit kan opnieuw via het gemeentelijk inschrijvingssysteem. Inschrijven ter plaatse is nog steeds mogelijk. Let op, hier voorzien we maar een beperkt aantal plaatsen VOL=VOL!

We starten onze zomer vanaf maandag 5/07 en eindigt op vrijdag 20/08. 

Tot snel! ;)

Groetjes Team-Speelabeke

Oud nieuws

Dag speelpleinvrienden!

Jullie hebben misschien het leuke nieuws al gehoord! Er zal deze zomer ondanks deze rare tijden toch een speelpleinzomer zijn!

Hoe deze er precies zal gaan uitzien is ook voor ons nog een klein raadsel. Onze animatoren, stuurgroep, Raad van Bestuur en gemeente Wachtebeke zijn hier volop mee bezig. We zoeken naar allerlei manieren en plannen om een veilige zomer te bieden.

Het nieuwe grasplein is alvast goed aan het groeien op onze nieuwe locatie ;)

We houden jullie zeker op de hoogte!

Hopelijk tot snel en zorg voor elkaar!

kusjes xxxx,

TEAM-Speelabeke

99423925_858864037944260_710245563491365

Dag allemaal!

Even wat duidelijkheid scheppen!
Dat de speelpleinzomer doorgaat dat wisten we al, maar hoe we die zouden aanpakken was nog wat vaag. Elke dag komt de eerste speelpleindag dichterbij en wordt alles een beetje duidelijker. Het zal een speciale zomer worden met heel wat maatregelen, maar daarom niet minder leuk! Ons team is volop bezig met de voorbereidingen op onze nieuwe locatie!

Concreet:
1) Er zal een bubbel gecreëerd worden van 50 personen per week. Onder die 50 personen zullen ook onze animatoren gerekend worden. Wij voorzien deze zomer twee animatoren per leeftijdsgroep en een hoofdanimator, dus zullen er 43 kinderen toegelaten worden op het speelplein.

2) We zullen dit jaar voor het eerst werken met voorinschrijvingen. Dit om veel volk aan de inschrijvingstafel te vermijden en alles gemakkelijker te laten verlopen. Om deel te nemen aan het speelplein zal je dus vooraf online via het gemeentelijk systeem moeten inschrijven.

Inschrijven kan vanaf volgende week. Dinsdag 16 juni om 20u00 starten de inschrijvingen voor de maand juli! Donderdag 18 juni om 20u00 starten de inschrijvingen voor de maand augustus!

Let op! Inschrijven kan alleen als je, je registreert op het systeem. Tip: registreer je nu al, dan zullen de inschrijvingen de dag zelf vlotter verlopen 😉.

zie onderstaande link: https://reservaties.wachtebeke.be/…/Registreerfamilie-Insch…

3) We zullen nog altijd werken met daginschrijvingen, maar beperkt. We houden aan het begin van de week 7 plaatsen vrij voor nog niet op voorhand ingeschreven kinderen. Let op 7 plaatsen zijn 7 plaatsen en dus geen 8! Wie zeker wil zijn van een plaats kan best vooraf inschrijven 😉.

4) Om aan alle maatregelen te kunnen voldoen, is er besloten om dit jaar een minimum aan uitstappen en evenementen te organiseren. Zo zal er bijvoorbeeld geen daguitstap zijn op 31 juli. Als we het speelplein verlaten doen we dit lokaal, bijvoorbeeld naar het bos. Ook zal er geen eindfeest doorgaan op onze laatste speelpleindag. Onze kibberovernachting gaat voorlopig wel nog door.

5) Het zomerhuis zal dit jaar doorgaan onder een volle dagwerking en de combinatie met het speelplein is dus voor dit jaar niet mogelijk. Ook zullen er geen kinderen meer doorschuiven van BKO Het Meykevertje. Dit vergemakkelijkt het organiseren van bubbels. Voor info en vragen hierover, verwijzen we u graag door naar onze jeugddienst! (jeugddienst@wachtebeke.be)

6) Veiligheid staat voorop! Wij doen er alles aan om het speelplein zo veilig mogelijk te organiseren.

Mogen wij vragen om begrip en om de opgelegde regels zo goed mogelijk te volgen. Het zijn regels die ook ons opgelegd zijn. Samen zullen we er het beste van maken!

Voor verdere vragen kan je steeds bij ons terecht!

Hopelijk tot snel!

Speelse groetjes,

Team-Speelabeke

bottom of page