Speelabeke - logo rond definitief - kleu
tekst speelabeke.png

Weekweetje 6

Beste ouders en kinderen

We starten deze week op de bodem van de Grote Oceaan in het stadje Bikinibroek. Spongebob, Patrick en andere zeewezens wonen in deze bijzondere stad. Spongebob en Patrick zijn niet alleen beste vrienden, maar ook buurmannen. Alles verliep rustig en in vrede totdat een spelletje verstoppertje verkeerd afliep! Patrick is verdwenen! Spongebob is verdrietig en maakt zich grote zorgen! Hij start een zoektocht, en maakt al snel nieuwe vrienden die hem willen helpen bij het vinden van Patrick! Waar is Patrick en zullen ze hem vinden?  

Zwemmen: Deze week zijn het hoge temperaturen, maar geen zorgen we voorzien genoeg waterspelletjes en drinken! Ook voorzien wij voldoende zonnecrème op het speelplein! TIP: U kan best uw kinderen een zwembroek, badpak of bikini aandoen ;)! 

Belangrijke info:

Waar? Molenhoek 19, 9185 Wachtebeke (Jeugdhuis ’t Kasseiken)

Wanneer? 6 juli - 26 augustus. (met uitzondering van 21 juli)
Maandag - vrijdag, 13u00 – 17u30. Opgelet, inschrijven doe je vooraf via het gemeentelijk inschrijvingssysteem. We hebben per week 7 plaatsen vrij om ter plaatse in te schrijven, let op snel zijn is de boodschap! Ophalen kan vanaf 17u30 (niet vroeger, enkel als je het op voorhand laat weten)

Deurbel: Bent u vroeger, later of wil u iets vragen? Dan drukt u best eens op de deurbel aan de poort. Op die manier weet de hoofdleiding dat er iemand aan de poort staat ;).

Corona: We vragen om bij het afzetten en ophalen van uw kind een mondmasker te dragen. Ook vragen wij u om rekening te houden met de social distancing. Aan de inschrijvingstafel hebben wij strepen voorzien die de afstand van 1,5 meter aantonen.

Wegenwerken: Door fase 3 van de wegenwerken aan het Dorp (vanaf de Meersstraat tot Smishoek). Smishoek, inclusief het kruispunt met Stationsstraat en Rechtstro, is de locatie minder goed bereikbaar. We sporen iedereen aan om zoveel mogelijk te voet/met de fiets te komen of indien mogelijk te parkeren op het Jules Persynplein. Omrijden tijdens de drie fases van de werken moet gebeuren via de Merelstraat, Groenstraat, Walderdonk, Melkerijstraat, Stationsstraat en Axelvaardeken.

 

Het Dr. J. Persynplein blijft bereikbaar via Rechtstro (wordt tijdelijk toegankelijk voor tweerichtingsverkeer).

Parkeerplaatsen aan het jeugdhuis zijn beperkt.

Met speelse groeten

Het Speelabeke-team!