top of page

SPEELABEKE

----------------Daguitstap 28 juli ----------------

Dag beste ouders en Speelpleiners!

Zoals alk jaar gaat Speelabeke op Daguitstap!

 

We gaan op vrijdag 28 juli naar het pretpark Plopsaland  in de Panne. Voor onze Daguitstap werken we met voorinschrijvingen. Die dag is het speelplein niet open, dat betekent dat er geen opvang zal zijn. Het pretpark Plopsaland is voor groot en klein! Er zijn heel wat leuke attracties en speeltuigen!

 

We zouden samen vertrekken om 8u30 op het speelplein aan jeugdhuis ’t Kasseiken met de bus. Gelieve wel zeker op tijd te zijn want we willen de kindjes natuurlijk niet te lang laten wachten met spelen en zich te amuseren. Om 17u15 zullen we met bus vertrekken richting Wachtebeke. We hopen rond 19u30 terug te zijn, maar dit kan natuurlijk altijd wat uitlopen door bijvoorbeeld files. Moest dit het geval zijn, dan zal er een ontvangstcomité klaarstaan om jullie meer informatie te verschaffen. U kan ook altijd het algemeen speelpleinnummer contacteren. Ook kan u updates volgen via Facebook.

's Middags picknicken we met de kinderen. Ieder kind dient een lunchpakket mee te nemen. Het speelplein voorziet vieruurtjes, maar u bent altijd vrij om uw kind te voorzien van wat extra drankjes of koekjes. Het belooft een intensieve dag te worden. We gaan op verschillende attracties, spelen op de speeltuin, en ontmoeten verschillende studio100 figuren, kortom een dag vol plezier!

Het is eventueel handig maar niet verplicht om reservekledij mee te nemen voor als het weer tegenzit of als we koud hebben na een toffe waterattractie. 😉

Uw Kapoen, Sloeber of Kibber dient voor de rest niets speciaals mee te nemen! Medicijnen, zakgeld of ander materiaal zijn toegestaan, maar we vragen om dit af te geven aan de leiding. Elektronica (gsm, tablet, …) is toegestaan, maar dit breng je mee op eigen risico! We raden dan ook aan deze dure spullen thuis te laten!

We voorzien zeker voldoende leiding, gebrevetteerde leiding is een must op deze uitstap! Elk kind wordt voorzien van een en sjaaltje en bandje (herkenningsmiddel) met daarop het telefoonnummer van de hoofdleiding die dag. De afspraken worden in de bus nog grondig herhaald.

Voor deze Daguitstap vragen wij per kind wel een inschrijvingskost. In totaal komt dit op 20 euro per kind, te betalen contant bij inschrijving.

In deze 20 euro zit de toegangskost voor het pretpark Plopsaland, het standaard speelpleintarief, 4-uurtje, verzekering en de vervoerskosten. Tarief voor mensen met een UiTPAS (kansentarief) = 5 euro/per kind

Speelse groetjes,

Team Speelabeke 😊

www.speelabeke.net             speelabeke@gmail.com                 +32.484.54.22.86

Inschrijvingsstrookje:

 

Ik, ……………………………………………………. (naam ouder/voogd), schrijf via dit strookje mijn kind(eren),

……………………………………………………...... (naam kind) (Kapoen/ Sloeber/ Kibber)                                                                                                                                          

………………………………………………………   (naam kind) (Kapoen/ Sloeber/ Kibber)                                                                                                                                          

………………………………………………………   (naam kind) (Kapoen/ Sloeber/ Kibber)

in voor de daguitstap van Speelplein Speelabeke op vrijdag 28 juli 2023vh n4  en betaal hiervoor de bijhorende 20 euro per kind.

Geboortedatum(s):

 

Telefoon (van):                                                Adres:

bottom of page